Llibre de les Festes Patronals d’Otos 2020

 

A banda de dir-vos que el llibre sobre els Sants de la Pedra està a punt de publicar-se i d’estar a la venda en totes les plataformes digitals, com m’han comunicat, hui, des de l’editorial Bubok (https://www.bubok.es/libros/264620/Abdo-i-Senent-Els-Sants-de-la-Pedra), Daniel Alfonso, cronista d’Otos (població valenciana de la comarca de la Vall d’Albaida), m’ha facilitat l’enllaç per a poder accedir al llibre de les Festes Patronals d’Otos, d’enguany, 2020, on figura un article meu, després que ell em proposàs escriure’n u per a enguany:

http://publicacionsotos.blogspot.com/2020/07/publicat-el-llibre-de-festes-dotos-2020.html?m=1

Gràcies a tots els que heu participat en l’estudi, als que m’heu encoratjat i, per descomptat, a Daniel Alfonso, per donar-me l’oportunitat de prendre part en aquest llibre de festes patronals i per donar-me llicència per a publicar l’enllaç que ací adjunte.

Finalment, ací teniu l’article que em publicaren, per si voleu llegir-lo directament.

 

Festes patronals d'Otos 2020 (article sobre els Sants de la Pedra)

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email