I can reach my full potential // Puc arribar a desenvolupar tot el meu potencial (*)

I can reach my full potential (*)

By: / Per: Barack Obama

 

When I look back on the great teachers who shaped my life, what I remember isn’t the way they prepared me to take a standardized test. What I remember is the way they taught me to believe in myself. To be curious about the world. To take charge of my own learning so that I could reach my full potential. They inspired me to open up a window into parts of the world I’d never thought of before.

Quan mire arrere, als meus grans mestres, els que m’ajudaren a formar-me part de la meua vida, lo que recorde no és el sistema d’avaluació que empraven a partir del model estàndard d’examen, sinó el camí que m’ensenyaren per a creure en mi mateix. I també, per exemple, per a tindre curiositat pel món. I, finalment, per a fer-me càrrec del meu propi aprenentatge per tal que jo poguera arribar a desenvolupar tot el meu potencial. M’inspiraren a obrir un finestra a totes les vessants del món en què jo no havia pensat abans.

 

Font: La informació figura amb (*) perquè no està treta de cap article amb títol. Figurava en un missatge que he rebut de part de Cathrine  Gyldensted, una de les persones impulsadores del periodisme constructiu.

Per a llegir-lo complet, en l’original, en anglés, podeu anar a http://go.wh.gov/kfAj41 i llegireu tot l’escrit que diu el president dels Estats Units. També permet escoltar-lo per vídeo, però sense subtítols en anglés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email