Presentació

Em diuen Lluís Barberà i Guillem.

Vaig nàixer en Aldaia (l’Horta) l’any 1971.

Visc en Alaquàs i estic aprenent anglés de manera autodidàctica per mitjà de relacions amb persones d’altres llocs del planeta.

Estic especialment interessat pel món de l’escriptura, les llengües i les cultures del món, el món de les cultures, la pedagogia, l’ensenyament i l’aprenentatge del valencià, la psicologia, la música i les recerques científiques i per mantindre contacte amb persones d’altres països i cultures. M’agrada contactar amb persones interessades per eixos camps.

La mitat de les traduccions que trobareu ací foren revisades per un mestre particular d’anglés d’origen irlandés i, la gran majoria, es corresponen a cançons populars valencianes (algunes, fins i tot, de tot l’àmbit lingüístic), però no les traduccions de l’anglés al valencià, totes elles pròpies.

Finalment estic obert a fer classes gratuïtes de valencià per a persones adultes, adolescents i xiquets que ja tinguen cinc anys, els dimarts i els dijous, de 6h a 7h de la vesprada (C/ Dr. Sabater Fornés, 16-2a), en Alaquàs.

Una abraçada.

 

Alaquàs, 23 d’octubre del 2016

 

flotant.43@gmail.com

 

Print Friendly, PDF & Email