Presentació

Em diuen Lluís Barberà i Guillem.

Nasquí en Aldaia (l’Horta), l’any 1971, i ara visc en Alaquàs (també en l’Horta de València).

Aquesta web, inicialment dedicada a la traducció per a l’aprenentatge de l’anglés i del valencià, sobretot, a partir de cançons populars valencianes, en valencià, eròtiques i d’humor (¡que ausades que n’hi ha, en valencià!) traduïdes amb l’ajuda d’un mestre d’anglés, la dedique a la difusió de la cultura valenciana, matriarcal (com també ho és la catalana, la balear  i moltes més que hi ha en el món, com ara, l’aimara, la gallega, l’asturiana i la basca), a diferència, per exemple, de la castellana, ja que la cultura castellana és patriarcal, com molt bé ha restat demostrat d’acord amb recerques diferents. 

Quant a les cultures matriarcals, direm que, per exemple,  afavoreixen que totes les persones (¡totes!) desenvolupen l’esperit creatiu, l’esperit emprenedor, la llibertat, l’obertura entre tots els qui les promouen i, a més, anar a l’arrel i, així, estimar la terra i tot lo que hi està vinculat.  

A més, les cultures matriarcals no abracen el totalitarisme, ni les tiranies, ni les dictadures, ni els autoritarismes, ni les hegemonies, ni l’imperialisme, ni el colonialisme, ni el postcolonialisme, ni el despotisme, ni les democràcies formals.

 

flotant.43@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email