Mentira sobre la sanitat pública en Alaquàs i més

Hui, cap a les 11h, m’han dit que, en el centre de salut d’Alaquàs, estaven saturats.

Me n’he anat, immediatament, perquè u, en casos així, no té més collons que fer-ho, tot i que els hages dit que formes part d’un grup de risc, i… estava prou fluïd. 

¿Fins quan durarà aquest esperit mentirós i de “promoció” de les mentires compulsives en un poble on mana el PSOE (el vassall) i que és del mateix color que el senyor (el president de la Generalitat Valenciana, també del PSOE i un gos més de l’amo madrileny que ocupa la presidència del govern espanyol, un home també molt en línia, però que molt, amb lo políticament correcte)?

¿Convé tenir polítics prepotents en un poble on una persona acabada d’estrenar com a regidor en cap, un dia, en ple mercat, et veu i es nega a donar-te papereta del seu partit (“A tu, no, que ja sé a qui vas a votar”, sic, quan encara faltava una setmana o més per al dia de les eleccions)? Jo portava votant nul des de les eleccions europees del 2004. I hi he votat moltíssimes vegades des del 2004 i mai ni a PP, ni a PSOE, ni a Esquerra Unida, ni a Compromís. Mai. Ni pense votar-los (ni a ERPV) mentres siguen aliats del patriarcat castellà i de la cultura patriarcal castellana i castellanitzadora i fidels al famós furtar i mentir que Francesc Eiximenis associava (i amb molt d’encert) a la idiosincràsia del Regne de Castella del segle XIV. I, com que del color del rei, es tinyen els vassalls, ¡a mentir toquen! I més: segons una enquesta publicada fa un poc més d’un mes, el PP tornarà a  guanyar la batlia de la ciutat de València i la presidència de la Generalitat Valenciana. 

¿I aquells que, cap al 2014, presumien, en públic, que Alaquàs tenia més habitants que Aldaia, perquè Aldaia era un poble mort?… A hores d’ara, Aldaia trau una quantitat considerable de diferència d’habitants a Alaquàs… Ignorants, presumits i castellanitzadors.

Print Friendly, PDF & Email